Skip to content
:: Hem

Trådlös ”Puck” för hemautomation

Panelen - Säkerhet


auxi WLS kan monteras i eldosa och är idealisk för fjärrstyrning av belysning eller andra hemautomatiseringar. Den drivs med 230 VAC och de två reläutgångarna kan belastas med 1000 watt resistiv last.

Utgångarna kan antingen styras via de två ingångarna på enheten eller via fjärrkontrollen opera.

Läs mer om auxi WLS.

 

Marco och Daniel berättar om det senaste nyhetsbrevet.

Se filmen

 Se vårt breda sortiment av dokumentskåp

 

 Alarmtechs ”Snurrande” magnetkontakter

 

För att uppfylla kraven i SSF 13:8, ska anläggningens dokumentation förvaras i ett låst skåp i anslutning till manöverpanel eller motsvarande. Våra dokumentskåp finns i både A4- och A3-format, med plats för plastfickor, pärmar och manöverpanel. Dokumentskåpen finns med olika typer av lås.

Till våra dokumentskåp

 

Nu finns Alarmtech infällda, snurrande magnetkontakter i vårt sortiment. Magnetkontaktens utformning förhindrar kabeln från att tvinnas när den skruvas in i karmen, vilket ger en smidig och säker installation.

Läs mer om Alarmtech MC255

 

Två nya manöverpaneler

 

 

Panelen Ksenia


De nya manöverpanelerna ergo M och ergo S har större displayer än tidigare modeller. Manöverpanelerna finns i vitt eller svart utförande.

Läs mer om ergo M och ergo S

Marco och Daniel pratar om nya produkter från Ksenia.

 Ny förbikopplare med Bluetooth

 IP-kamera för inom- och utomhusbruk

ergo A är en förbikopplare med Bluetooth, som ger användaren möjligheten att till- och frånkoppla inbrottslarmet med hjälp av sin mobiltelefon.

Läs mer om ergo A

 

IP-kameran har en upplösning på 1280 × 960 och är utrustad med IR-belysning (räckvidd 30 meter) för att även kunna användas i mörker. Kapslingen har IP-klass IP66 vilket möjliggör utomhusmontering.

Läs mer om IP-kameran

 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa > Sista >>

Resultat 13 - 14 av 17