Skip to content
:: Hem
Klicka för mer information om mässan här!

Nu är det dags för årets Sectech!

Besök oss i monter 04:50

Stockholmsmässan
21-22 November, 2017


Viktig information angående byte av affärssystem

Den 1 oktober 2017 kommer vi att byta affärssystem. Vår ambition är att detta ska ske så smidigt och effektivt som möjligt och att övergången till vårt nya system innebär minimal påverkan för dig som kund.
Vi vill dock redan nu informera om ett par kommande förändringar som kan vara bra för dig som kund att känna till:

Ny prisstruktur
Per den 1 januari 2018 kommer vi att ändra prisstrukturen för våra produkter gällande belysningsstyrning. Detta innebär att vi från dagens nettopris kommer att gå över till ett ca pris som ni erhåller rabatt på. (Separat information kommer att skickas ut till de kunder som berörs)

Fakturor och orderbekräftelse
Vill ni ha era fakturor och orderbekräftelser via e-post skicka ett e-mail till  Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det  och ange ert kundnummer samt till vilka adresser ni vill att vi skickar fakturor respektive ordererkännande.

Om ni har några frågor angående utsänd information, ber vi dig i första hand att ta kontakt med någon av våra säljare alternativt maila  Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det .

 

Årets produkt för ROT-arbeten?

Vår nya närvarodetektor PD-230 öppnar möjligheten att direktstyra befintlig belysning på effektsidan (230VAC). 230VAC-modulen monteras i anslutning till den befintliga kopplingspunkten. Därefter placeras IR-detektorn ut på bästa detekteringsposition.

Mer om PD-230 hittar du här

Visa video
Äntligen kan du göra ROT-arbeten som du kan stå för!
 
<< Första < Föregående 1 2 3 Nästa > Sista >>

Resultat 1 - 3 av 7